Diskusní fórum

Téma: Hledáme hráčky volejbalu Praha 9

• Jíťa napsal(a) 02.09.2025 ve 14:01:01:

Hledáme hráčky volejbalu Praha 9

Ahoj, hledáme posilu do šestkového ženského týmu. Jsme pohodová parta holek, která hraje 3.ligu. Trénujeme každou středu 20–22 hod sokolovna Horní Počernice. Podzim-jaro soutěž. Věk nerozhoduje. Ozvi se nám

odkaz na tento příspěvek | odpovědět

• Kateřina napsal(a) 27.09.2025 ve 13:25:02:

Re: Hledáme hráčky volejbalu Praha 9

pro Jíťa: Ahoj Jíťo,

nevím, jestli ještě někoho hledáte. Každopádně ráda bych se zase k volejbalu vrátila a hledám nějaký způsob, jak to udělat :) Do 19 jsem hrála extraligu, pak na vysoké první ligu a následně Přebor Prahy za Žižkov. Jak začal covid, tak jsem hrát přestala – nejen kvůli covidu, ale hlavně kvůli vztahům v týmu. Ráda bych se zase k volejbalu vrátila a budu ráda chodit i jen na tréninky, kdyby se vám to hodilo. Je to už dlouho, co jsem nešáhla na balon a může to být zpočátku docela trapas :-D Hezký den. Káťa

• Evs napsal(a) 10.07.2026 v 07:33:26:

pro Kateřina: Ahoj Kato, nechces jit zkusit od zari zensky volejbal na Praze 4 – sokoľ chodov. Hrajeme utery od 20:30. Hledame hracky:)

• Radka napsal(a) 28.04.2026 v 15:41:18:

pro Jíťa: Ahoj Jíťo, kdyby náhodou ještě platilo, že hledáte hráčky na doplnění na tréninky, tak bych se někdy stavila, jestli se vzájemně potkáme na očekáváních. Profi jsem nikdy nehrála, ale amatérsky jedu na volejbalu už několik let a spíše mixy… do soutěže se necpu (a zároveň se nebráním, pokud byste uznaly za vhodné), tréninkové středy by byly fajn ;-) Díky za info, jestli máte ještě volno. R.

• Eva napsal(a) 10.07.2026 v 07:34:51:

pro Radka: Ahoj Kato, nechces jit zkusit od zari zensky volejbal na Praze 4 – sokoľ chodov. Hrajeme utery od 20:30. Hledame hracky:)

Přidat názor

Po přihlášení se Vaše přezdívka vyplňuje automaticky

Položky označené hvězdičkou (*) je nutno vyplnit.

Kontrolní otázka (odpovídejte číslicí, např. 5):